Hirdetés

Ugyan a Mi 9T értékesítése a Xiaomi Magyarországnál még várat magára, néhány hazai bolt már szerzett be belőle készletet és aki erre a készülékre vágyik, az már meg is tudja venni. Azonban ha lényegesen olcsóbban szeretnél hozzájutni, mint amennyiért a hazai üzletek árulják, akkor a Geekbuying oldalán is megtalálod a Xiaomi Mi 9T-t, ami most kuponnal 94.000 Ft alatt vihető haza.

A Xiaomi Mi 9T a vállalat új pop-up kamerás, teljes kijelzős okostelefonja tripla hátlapi kamerával és kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval. Az előlapján egy 6,39 hüvelykes, FHD+ felbontású, AMOLED kijelző fogja fogadni a felhasználót, a teljesítményről pedig egy 8nm-es Snapdragon 730-as rendszerchip dolgozik.

A Geekbuying oldalán a telefon elérhető 6/64 GB-os és 6/128 GB-os kiszerelésben, azonban a kuponkód csak a kisebbik tárhelyű modellre vonatkozik. A motorikusan felbukkanó kamera 20 MP-es lett, a hátlapra pedig egy 48 MP-es, f/1.8 rekeszértékű fő kamera, egy 8 MP-es telefotó és egy 13 MP-es széles látószögű egység került.

A telefon másik nagy előnye például a Mi 9-cel szemben (kupon: 3DC6G2J0), hogy egy nagyobb méretű, 4000 mAh kapacitású akkumulátor került bele, amit 18W-tal lehet majd tölteni.

Aki tehát most gondolkodik a vásárlásán és szeretne jó áron hozzájutni (ezzel feladva a garanciát), akkor EZEN a linken megtalálod a készüléket és használd a 3DC6LCXH kuponkódot a bejelentkezés után, így a telefon kevesebb mint 94.000 Ft-os áron vásárolható meg (itthon 113.000 Ft-ért árulják legolcsóbban)

Fontos, hogy még mielőtt kosárhoz adod, válaszd ki ez EU Priority Line szállítási opciót, ami ugyan nem ingyenes, de így nem kell egyéb járulékot fizetni, 10-20 munkanapon belül megérkezik a rendelt készülék.

A bejegyzés a Geekbuying megbízásából készült.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.