A 2016-os termékpalettában a Galaxy A9 Pro igen érdekesnek mondható készülék. Márciusban mutatták be, akkor még exkluzívan csak Ázsiában lehetett kapni. Aztán megjelent a nemzetközi verzió, ami Indiában is kapható.

Most viszont Romániában bukkant fel egy áruházban a készülék 2180 lei-ért. Ez nagyjából 149.000 Ft-nak felel meg. Mit tud cserébe a készülék? 6 inches kijelzője FullHD felbontású, Snapdragon 652 chipsetet, 4 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet kapott. Ami az érdekesség, hogy 5000 mAh kapacitású teleppel látták el, így az üzemidővel biztosan nem lesz probléma. A hátlapon egy 16 MP-es kamera található, míg az előlapra 8 MP-es szenzor került. Android 6.0.1 Marshmallow-t futtat, a színválaszték pedig: arany, fekete és fehér.

Azt nem tudjuk, hogy más országokban (például hazánkban) hivatalosan lesz-e kapható, lehet, hogy csak az az egy romániai üzlet hozta be palettájába.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.