Nem ritka, hogy a tech vállalatok beszólnak egymásnak, hol az egyik, hol a másik próbálja népszerűsíteni saját termékét a konkurens lehúzásával. Történt ez így korábban a Microsoft és az Apple között is a Surface Pro 4 és az iPad Pro kapcsán, amikor az Apple definiálta, hogy mi is az a számítógép.

MacBook Pro 2016
MacBook Pro 2016

Most viszont a gamer körökben ismert és elismert Razer szólt be az Apple-nek az új MacBook Pro miatt. Az új MacBook-ról tudni kell, hogy a belépőszintű modellen mindössze 2 db Thunderbolt port található, míg a Touch Bar verzión négy ugyanilyen port van, tehát se sima USB 3.0, se HDMI, se SD kártya olvasó.

Utóbbinak ment neki Twitteren a Razer, ugyanis ő is bemutatott egy új notebookot, a Razer Blade Pro-t, amin van többek között SD kártya olvasó is. A Twitter üzenet így szólt: „You call yourself Pro? S my D.”

©Player.hu
©Player.hu

Lefordítva: „Te hívod magad Pro-nak? Sz**d le a f***om.” Ez azért elég durva egy vállalat hivatalos csatornájához képest. Nem is volt sokáig fent a poszt, amiért utólag bocsánatot is kértek a Razer-nél szintén Twitteren. Ők ezt poénnak aposztrofálták, szerintünk azért elég durva volt.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMPlayer.hu
FORRÁSRazer
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Elég lett volna annyi is,hogy te nevezed magad pronak? U.i.: Amikor még egy normális videokártya vagy kimenet sincs rajtad? Mindenki tudja, hogy nonszensz ez a termék főleg az árához képest, de a pejorativ jelző nem illik.

Comments are closed.