A nagyobbik dél-koreai gyártó ismét egy új eszközön dolgozik, amely ezúttal egy SM-T585 típusszámmal rendelkező 10 hüvelykes táblagép. A táblagép szinte teljes specifikációja a GFXBench oldalán szivárgott ki.

Az SM-T585 egy 10 hüvelykes 1920 x 1200 pixel felbontású kijelzővel érkezik. A készülék lelke egy Samsung Exynos 7870 chipset, amely egy nyolcmagos, magonként 1,7 GHz-en ketyegő processzorból és egy Mali-T830 típusú GPU-ból áll. RAM-ból 2 GB, míg belső tárhelyből 16 GB jutott a fedélzetre. Ami a kamerákat illeti, a hátlapra egy 8 megapixeles LED villanóval ellátott kamera kerül, míg az előlapi kamerával maximum 2 megapixeles fotókat lőhetünk majd.

sm-t585_gfxbench

Mivel a típusszám 5-re végződik, és már ismerjük a Samsung típusszám generálási szokásait, így megtippelhető, hogy az SM-T585 modell egy LTE képes készülék lesz. A csak Wi-Fi kapcsolódási lehetőséggel ellátott készülék pedig várhatóan az SM-T850 típusszámot kapja majd. Egyébként az még nem világos, hogy milyen néven kerül forgalomba a készülék. Lehet hogy egy 10 hüvelykes Galaxy Tab 5, vagy egy új Galaxy Tab E, vagy Tab A modell specifikációját láthatjuk. Egy dolog azonban biztos, bármilyen nevet is kap a táblagép az Android 6.0.1 verziójával fog érkezni.

Forrás: GSMArena

Hirdetés
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...