- Hirdetés -

Bemutatták a Xiaomi Band 8-at

A Xiaomi 13 Ultra mellett bemutatták a Xiaomi Band 8-at is, egyelőre Kínában.

A Band 8 megtartja az előd 1,62 hüvelykes kapszula alakú 490 x 192 pixel felbontású kijelzőjét azzal a különbséggel, hogy ezúttal 60 hertzes. Az okos karkötő támogatja az Always-on kijelző funkciót, és az előd 500 nites maximum fényereje helyett már maximum 600 nitet tud.

- Hirdetés -

A Band 8 számos gyári pánttal kapható, van például bőr, fém és nejlon szövet is. Elérhető hozzá egy nyakba akasztó és egy csat is, amivel a cipőnkhöz tudjuk rögzíteni, így részletesebben tud minket követni (bizonyos tevékenységek esetében).

Bemutatták a Xiaomi Band 8-at - a cipőre is rögzíthető a megfelelő kiegészítővel

Az eszköz továbbra is 5 ATM vízálló, 27 grammot nyom. Idén is van pulzusmérés, véroxigénszint mérés, alvás és stresszkövetés.

Bemutatták a Xiaomi Band 8-at - fitness gyakorlatok válnak elérhetővé a Mi Fitness alkalmazásban

Érkezett viszont egy újdonság, interaktív fitnesz kurzusokon vehetünk részt, ami a Band 8 gyorsulásmérőjét használja információgyűjtésre.

Ezek a tartalmak végigvezetnek a gyakorlatokon, a Mi Fitness alkalmazásban lesznek elérhetőek.

Bemutatták a Xiaomi Band 8-at - jópár számlap közül választhatunk

A Xiaomi hosszabb üzemidőt ígér, átlagos felhasználás mellett 16 napot, az Always-on kijelző használatával pedig 6 napot. A töltő is megváltozott: új kétpines töltőt kap az eszköz, ami a gyártó ígérete szerint egy óra alatt feltölti a 190 mAh-s akkumulátort.

Bemutatták a Xiaomi Band 8-at - számos pánt közül választhatunk

A Xiaomi Band 8 NFC nélküli verziója kb. 13 500 forintnyi, míg a Xiaomi Band 8 NFC-s változata kb. 14 500 forintnyi jüanért lesz kapható Kínában. Nemzetközi árakról és megjelenésről egyelőre nem osztottak meg részleteket.

- Hirdetés -