A Samsung különösebb csinnadratta nélkül mutatta be legújabb Bluetooth fülesét, ami az U Flex nevet kapta és akár 100 fokban hajlítható. Van rajta dedikált Bixby gomb, ami sajnos nem konfigurálható, az S Voice támogatás sem maradt el.

A fülhallgatónak 11 mm-es hangsugárzója és 8 mm-es basszus membránja van, így elvileg kiváló hangzást biztosít, ráadásul a telefonon keresztüli híváskihangosítás is jobb minőségben jut el a felhasználó fülébe.

Technológiailag az a legnagyobb előrelépés, hogy a Scalable Codec segítségével az eszköz kiszűri a felesleges WiFi hálózatokat, így tisztább lesz a hangátvitel. A kapcsolódáshoz a telefonon Android 7.0 Nougat operációs rendszernek kell futnia.

https://www.youtube.com/watch?v=UE4MnGXstH0

A hajlítható U Flex képes jelezni a hívásokat és értesítéseket rezgések segítségével, cseppálló, microUSB porton keresztül tölthető és 10 órányi működésre képes egy feltöltéssel.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szia, segítenétek, hogy melyiket vegyem meg a 2 fülhallgató közül? Samsung U flex, vagy JBL Reflect Contour?

  2. Hello! Szeretnék érdeklődni,hogy az UHQ Equalizer (uhq upscaler) működik ezzel a fülessel vagy esetleg a Level U Proval?

Comments are closed.