A Panasonic egy újabb cserélhető objektíves, tükör nélküli kamerával bővítette portfólióját, mától hivatalos a Lumix G9.

A kamera ugyanazt a szenzort kapta, mint ami a GH5-ben található, tehát 20,3 MP-es szenzorról beszélhetünk, ennek köszönhetően [email protected] is képes rögzíteni videót, illetve akár 80 MP-es fotókat is készíthetünk úgy, hogy 8 különböző fotót montázsol össze eggyé. Fotós és videós szempontból is nagyszerű választás lehet majd a Lumix G9.

0,04 másodperc alatt fókuszál, AF-S módban 60FPS-sel képes lőni, AF-C módban pedig 20FPS-sel. A kamera vázában van beépített 5 tengelyű képstabilizálás, tehát nem feltétlen szükséges stabilizátoros lencséket vásárolni. 3 hüvelykes forgatható érintőkijelző is van rajta, Bluetooth 4.2-t és WiFi-t is kapott.

A Lumix G9 ára 1700 dollár, ami nagyjából 457.000 Ft-nak felel meg és leghamarabb 2018 januárjától lesz kapható, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mely országokban lesz kapható.

Hirdetés
FORRÁSÜbergizmo
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.