A mai okostelefonok kamerái már profi minőségű 4K videókat rögzítenek, sőt hamarosan a [email protected] is elérhető lesz a nagyobb gyártóknál (jelenleg az iPhone 8, 8 Plus és X tudja).

A videók minőségén mindig lehet javítani, használhatunk külső mikrofont, külső fényeket és stabilizátort is a minél stabilabb felvételekért. A DJI be is mutatta új mobil stabilizátorát, az Osmo Mobile 2-t, ami az első generáció hiányosságait küszöböli ki, illetve már állítva is bele lehet helyezni a mobilt, amire eddig nem volt lehetőség.

Cserélhető akkumulátor helyett az Osmo Mobile 2-ben beépített akkumulátor található, amivel 15 órán át tudjuk használni az eszközt. Ez jelentős fejlődés az elődhöz képest, ahol 4-5 órás üzemidővel lehetett számolni. Az Osmo Mobile 2 január 23-tól előrendelhető és februártól lesz kapható 129 dolláros áron (kb. 33.000 Ft), ezzel jóval olcsóbb lesz, mint az elődje a piacra dobásakor. Hazai árakról és megjelenésról egyelőre még nincsenek információink.

Hirdetés
FORRÁSDJI
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Érdekes az ár. Mivel az előző kb. 80-100k között van. És ez meg 33k áron indul….

  2. ehhez kulso mikrofont hogy lehet rogziteni? ezekrol a tesztekben nem lehet olvasni igazan…

Comments are closed.