Az LG lerántotta a leplet új phabletjéről, az LG Stylus 2 (vagy LG Stylo 2) továbbfejlesztett verziójáról. A Stylus 2 Plus ugyanúgy néz ki, mint a normál verzió, dimenzióit tekintve 155 x 79.6 x 7.4 milliméter, valamint 145 grammot nyom.

lg-stylus-2-plus-phablet-3 lg-stylus-2-plus-phablet

A készülék Android 6.0 Marshmallow verzióval érkezik a dobozból. Az egyik dolog, amiben fejlesztettek, az a kijelző. A Stylus 2 Plus már FullHD felbontást kapott az 5.7 inches képátló mellé, míg a Stylus 2 ugyanilyen méret mellett csak HD felbontással rendelkezik. A processzor típusát nem tudjuk, de az biztos, hogy egy 8 magos chipsetről van szó 1.4 GHz-es órajellel. Piactól függően 2/3 GB RAM memóriát fog kapni a készülék, míg a  belső tárhely 16/32 GB lesz. A hátlapi kamera 13/16 megapixel felbontást kap régiótól függően, míg az előlapi kamera 5/8 megapixel is lehet. Az energiaellátásról egy 3.000 mAh kapacitású cserélhető akku gondoskodik. A phablet kapott egy ujjlenyomatszenzort is, mely valószínűleg a hátlapi bekapcsoló gomb alá van elrejtve. Mondani sem kell, hogy az érintőceruza hozzátartozik a készülékhez.

A készülék három színben lesz elérhető: Titan, Gold, Brown.

lg-stylus-2-plus-phablet-2Az LG Stylus 2 Plus ezen a héten lesz elérhető Tajvan-ban, de más országokban is (pl. Észak-Amerika és Európa) meg fog jelenni júniusban. Az LG nem közölte a készülék árát, de nem valószínű, hogy 300$-nál többet kérnek el a készülékért. Ha hasonló áron jön Magyarországra is a készülék, akkor ~110.000 Ft-ra kell számítani, de ez attól is függ, hogy valóban 300$ lesz-e az ára.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.