Az LG a semmiből leplezte le az X venture névre keresztelt okostelefont, ami a második készülék, ami 2017-ben az X-sorozatban landol. A mobil az ellenállóság jegyében készült, hiszen IP68-as védettséggel rendelkezik, azaz víz- és porálló, plusz megfelel a MIL-STD 810G szabványnak.

Az X venture-t a Snapdragon 435-ös chispet köré építették, 2 GB RAM-ot, valamint 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt kapott, emellett Android 7.0-t futtat. A 32 GB-os tároló microSD-vel bővíthető, a 4100 mAh-s akkumulátor nem cserélhető, ellenben az LG szerint 24 órát minden körülmény között kibír egy feltöltéssel. A Quick Charge 2.0-nak köszönhetően egyébként 0-ról 50%-ra 48 perc alatt felpumpálható a telep.

A hátlapon egy 16 megapixeles kamera kapott helyett, az előlapon pedig a V20-ból ismert, 120 fokos látószöggel rendelkező 5 megapixeles szenzorral nézhetünk farkasszemet. Oldalt van egy QuickButton, ami az LG új Outoor Essentials programját nyitja meg, ebben van légnyomásmérő, lépésszámláló, iránytű, zseblámpa.

A kesztyű móddal ellátott, LTE-képes, 154 x 75,8 x 9,29 mm-es készülék a következő hetekben debütál a világ számos országában.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt