Hirdetés

A Huawei ma, Isztambulban jelentette be legújabb felsőkategóriás fülhallgatóját, a Freebuds Pro 2-t. Az egyébként jól sikerült Freebuds Pro második generációja a Devialet-vel közösen fejlesztett hangrendszerrel, ügyesebb aktív zajszűréssel, de lényegében hasonló dizájnnal érkezik a hazai piacra is.

A fülhallgatóba két DAC chipet integráltak, illetve négymágneses dinamikus hangsugárzóval szerelték fel, ezekkel, valamint az LDAC és L2HC kodekkel még jobban elszeparálhatók a magas és az alacsony frekvenciák, illetve a basszusok is erősebbek. A fülhallgató igen széles, 14 és 48.000 Hz közötti frekvenciatartományt támogat.

A Freebuds Pro 2 elsőként kapott három-három mikrofonos rendszert, ami a zajszűrési algoritmussal 15%-kal több zajt kiszűrni, mint az előző modell, ami akár 47 dB zajt is jelenthet. A füles támogat adaptív hangszínszabályzást is, tehát a környezetnek és a zenének megfelelően állítja a tartományokat, illetve a zajszűrés is dinamikus, három szint közül is lehet választani: Cozy, General és Ultra.

A Freebuds Pro 2 ANC nélkül 6 és fél órán át bírja, ANC-vel pedig 4 órán át használható, a töltőtokkal pedig további 23,5 és 14 órát biztosít az aktív zajszűrés függvényében. A fülhallgató IP54-es tanúsítványt is kapott és egyszerre két eszközhöz is képes csatlakozni.

Magyarországon is kapható lesz 79.990 Ft-os áron.

Hirdetés
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.