Valószínűleg két héten belül, szeptember 10-én debütálnak az új iPhone-ok, s velük együtt válik elérhetővé az iOS 13 stabil változata.

Azonban úgy tűnik, az Apple mérnökei még nem készültek el a teljes rendszerrel vagy nagyon előre dolgoznak, ugyanis a fejlesztői fiókkal rendelkezők már megkapták az iOS 13.1 bétát. A 13.1 béta ráadásul elég nagy méretű, vélhetően fontos frissítésről van szó.

A legelképzelhetőbb szituáció az, hogy az új iPhone-ok iOS 13-mal fognak a dobozba kerülni. Viszont mire ezek a boltokban kaphatóak lesznek – az Apple-t ismerve egy héttel a keynote után –, addigra tölthető lesz első napos frissítésként az újabb rendszerverzió.

Ha valakit érdekel, itt megnézheti az új bétához tartozó changelogot angolul. A 9to5Mac rámutat, hogy – bár komikus a helyzet – az iOS 13-hoz képest a 13.1 béta nem hoz olyan változást, amit a felhasználók a mindennapi használat során észlelnének.

Arról, hogy az iOS 13 bétáját milyen eszközökre és hogyan lehet telepíteni, itt írtunk. Azonban megismételjük: NEM AJÁNLJUK, hogy a mindennapokban használt készülékedre letöltsd!

Arról, hogy milyenek lehetnek az új iPhone-ok, nézd meg Laci videóját:

Hirdetés
FORRÁS9to5Mac
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.