A HTC U11-et nagyon sokáig Ocean kódnéven emlegették és a Twitteren most egy HTC Ocean_Life kódnévre hallgató telefonról szólnak a pletykák, aminek a végleges neve ez alapján HTC U11 Life lehet.

A készülékről azt mondogatják, hogy az Android One program keretein belül fog létezni, ezáltal egy jól árazott termék lesz gyári Android 8.0 Oreo rendszerrel és Sense 9.0_A1 felülettel. Ez azt is jelenti majd, hogy nem lesznek rajta a HTC applikációi alapból, ezeket utólag tudjátok pótolni (ha szükség lenne rájuk). Ezt az infót @LlabTooFeR tette közzé Twitteren, amit @evleaks meg is erősített és megfejelte egy fotóval is a készülék előlapjáról.

2017-ben minden a keskeny kávákról szól, de ez még a Sony-nál is durvább. Alul akkora a kihasználatlan hely, hogy az valami elképesztő…egyelőre több infó nincs a mobilról, de bizonyára nem ez volt az utolsó szivárgás.

Hirdetés
FORRÁSEvleaks
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.