Egyelőre még csak kiszivárgott képeken látható, mégis érdemes pár szót ejteni a ZTE be nem jelentett készülékéről, amit ZTE Iceberg kódnéven ismerhetünk. A mobil két notch-csal rendelkezhet, alul és felül, amivel nagy kérdés, hogy kinek a szemében lesz ez 2018 (vagy 2019?) legszebb mobilja. Főleg a sarkok miatt, amik elég furán mutatnak.

A ZTE Iceberg esetén tehát a kínaiak nem öltek abba túl sok időt, hogy kitalálják, hogy lehet a teljes előlapot kijelzővel megtölteni, helyette elvileg egy biztonsági megoldást választanak, ami a fotók láttán annyira nem szül tragikus végeredményt.

A készülék két üveglapot használ egy unibody formához, a sarkokon áttetsző, ami a belső források szerint élőben nagyon futurisztikusan hat majd. Meglátjuk, sajnos egyéb specifikációról egyelőre még nem tudunk, kivéve, amit a fenti fotókon is láthatunk, vagyis a dupla hátlapi kamerát és az alattuk elhelyezkedő ujjlenyomat-olvasót.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt