Az Ulefone nagyon bízik új csúcsmodellének sikerében, melyet most a Samsung készülékével mértek össze. Mindezt a gyártó tette közzé YouTube-on. A kávák nélküli készülék Helio P10-el érkezik 4GB RAM-mal társítva, így méltó kihívója (papíron) az S7 Edge-nek. 0603_2-768x432

A Future kijelzője nem hajlított, csupán extra-vékony kávákat kapott, így sokkal könnyebb egy kézzel kezelni. Természetesen a Samsung készüléke nyers erőben jóval felülmúlja a Helio P10 képességeit. Azonban mindennapi használatban nem adódnak hatalmas különbségek, ami a megfelelően optimalizált felhasználói felületnek köszönhető (nem annyira erőforrás igényes.) Az Ulefone a kameraszenzor technológiát a Samsung-tól kölcsönözte, így kevés fény mellett is jobb minőségű képekre számíthatunk (elvileg) a készüléktől. Ugyanez igaz a kijelzőre is, bár nem AMOLED, mint az Edge-é, de nem is utolsó.

Természetesen nem csak a hardverben vannak különbségek, hanem az árazásban is. Míg a Samsung csúcskészüléke 269.990 Ft-ért már megvásárolható, addig a kínaiak megoldása kb. 70.000 Ft-ért beszerezhető.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook

1 hozzászólás

Comments are closed.