Hirdetés

Mielőtt bemutatták volna az új iPhone készülékeket, szárnyra kelt annak a híre, hogy talán más dizájnt kapnak az akkumulátorok. Az iPhone X-zel érkezett egy nagyobb kapacitású akku, mely két részből tevődött össze és ezeket „L” alakban helyezték a készülékbe.

Az iPhone Xs esetében rebesgették, hogy ebből a kettőből egy összefüggő elem lesz, megtartva az „L” formát – így is lett. A Fixje iPhone nevű oldalon megjelent egy cikk, ahol szétszerelve látható az iPhone X és iPhone Xs egymás mellett, és valóban adaptálták a „L” alakot, ahogy Ponciusz Pilátusz mondaná: „Az Apple most mál így tálolja az előt (eLő, értitek…).

Az élettartamra vállalt garancia szerencsére nem változik, de a kapacitás egy kicsit csökken, az iPhone X 2716 mAh-jához képest ez csak 2658 mAh méretű. Ennek ellenére az új chipsettel mégis energiát takarítunk meg, összesen 30 perccel bír többet az új modell (a régihez képest).

Azért az tagadhatatlan, hogy sokan örülnének egy erősebb akkumulátornak, hiszen a legnagyobb probléma az iPhone-t használóknál, hogy a telefon hamar lemerül. Az Apple 2017-ben kezdte támogatni a gyorstöltést, úgyhogy olybá tűnik, egyelőre ez az egyetlen megoldás.

Hirdetés
FORRÁSUberGizmo
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.