Sokat pletykálták, végre itt van. Az Apple külön eseményen mutatta be a legkisebb iPhone teljesen újragondolt változatát, az iPhone SE 2-t, amely az iPhone X-hez hasonló formatervet kapott, Tim Cook pedig már a színpadra lépve hanyatt esett a telefont látva. A készüléket Snapdragon 845-ös lapka hajtja, így erőből nincs hiány, és végre nem spóroltak a RAM-mal sem, hiszen 10 GB került a készülékbe, szóval bár ez az egyik legminibb, mégis a legcombosabb Apple modell.

A korábbi 4″-es kijelző jelentősen megnőtt, immár 5,2378″-en lehet nyomogatni az iOS meglehetősen unalmas ikonjait, a home gomb teljesen eltűnt, helyette a hangvezérlés került előtérbe. Elég azt mondani, hogy “hé szifon, írj egy üzenetet valakinek”, az iPhone SE 2 pedig azonnal elkezd üzengetni a haveroknak, hogy “mizu”. Kamerából négy került a hátlapra, zoomolni is lehet, a digitális közelítés tízszeres. Ugye mindenki tudja egyébként olvasás közben, hogy április 1-je van? 🙂 bocsiiiii…ha jön is iPhone SE 2, akkor maximum szeptemberben.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

4 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.