Tim Cook azt ígérte, hogy az iOS legújabb verziójában a felhasználóknak lehetősége nyílik majd választani, hogy szeretnék-e alkalmazni a teljesítménycsökkentést az üzemidő megtartása végett. Az Apple ugyanis önkényesen kezdte el lassítani a régebbi iPhone-okat azért, mert azok az új szoftverekkel már nem bírták volna olyan jól szuflával, mint eredetileg.

Az iOS 11.3-mal viszont végre tényleg helyreállhat a rend, a béta verzió már kint van belőle, éppen ezért egyesek le is tesztelték, tényleg érezhető lesz-e a különbség a szintetikus tesztekben. A Geekbench 4-ben biztosan, erről a fenti kép árulkodik, amit egy iPhone 6 Pluson futtattak le be- és kikapcsolt hardvertakarékos módban. Az iOS 11.3 elvileg már az akkumulátor állapotát is képes lesz jelezni, már csak az a kérdés, hogy mikor lesz mindenki számára elérhető, mert erről még senki sem nyilatkozott.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSÜbergizmo
MEGOSZTÁS
Tamás Zsolt
Sok éve dolgozom már mobilkommunikációs szegmensben, az újságírás és a rádiózás a szenvedélyem, a sales a munkám részét képezi, a jogi tudás pedig a mindennapjaimat segíti.
  • Hát, a bétában még nem érhető el ez a funkció, így nem tudom, mit teszteltek. De azt biztos ügyesen csinálták. 😍