A Lenovo adja el a legtöbb PC-t évente az egész világon, így nem lepődtünk meg mikor a tegnap esti előadáson az Intel vezérigazgatója is megjelent.

Nemcsak a jövőről beszélt, hanem bemutatott egy PC-t is, melyet a Lenovo rakott össze és Intel Core i7-es processzort használnak benne. Lényege nemcsak a PC bemutatása volt, megmutatták milyen teljesítményre képes. Mind a Lenovo, mind az Intel vezetője felvett egy-egy VR-t és hozzá mindkét kezükbe egy-egy irányítóegységet, mely figyelte a kézmozdulatokat. Bal kezük jég pajzsot, jobb kezük tűzgolyót tudott előidézni. Később a két vezér együtt játszott a közönség és az online követők előtt.

Intel & Lenovo VR küzdelmeNagyon érdekes volt nézni a küzdelmet, főleg, hogy mindkét számítógép – egyik Yuanqing Yangnál (Lenovo), másik Brian Krzanich (Intel) – vezeték nélkül volt összekötve. Tehát bárhonnan bárkivel játszhatunk csupán egy PC, egy VR és egy irányítópanel segítségével. Csak nehogy annyira hadonásszunk, hogy leverjük a méregdrága számítógépet. 🙂