Hirdetés

Az Apple termékeit mindig is drágának tartották, de az idei iPhone minden várakozást felülmúlhat ezen a téren. Mivel most lesz 10 éves az iPhone, az Apple vélhetően tervez egy évfordulós modellt a szokásos vérfrissítésen felül, mely már széltől szélig tartó OLED kijelzőt kap, vezeték nélküli töltést is kap, valamint teljesítményben is erősebb lesz, ahogy az szokott lenni.

A Fast Company szerint és szerintünk is, ha lesz ilyen mobil, akkor az nagyon exkluzív és méregdrága lesz. A 256 GB-os iPhone 7 Plus jelenleg a legdrágább iPhone 377.990 Ft-ért és az előbb említett vállalat szerint nem lesz meglepő, ha 1000$ körül árcímkével bír majd az OLED kijelzős iPhone.

Az Apple tudja jól, hogy az emberek ártól függetlenül meg fogják venni így is a mobilt, kell az exkluzivitás. Ez még egyelőre erős feltételezés, természetesen a bemutatóig semmi sem biztos. Az évfordulós iPhone vélhetően az X jelzést kapja majd és 5.8 inches képátlót kaphat és a másik két modellel együtt a szokásos szeptemberi időszakra várható.

Hirdetés
FORRÁSTechTimes
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.