Az Apple megjelentetett egy tv reklámot az iPhonehoz, ami házon belül játszódik. A neve “Parenthood”. A 60 másodperces tv spot megmutatja, hogy az Apple iPhone 5S-t miként használhatják a szülők, hogy segítség gyermekük fejlődését. A készüléket videó bébi monitorként is használták, gyermekük lázát mérték vele és a videó kamerát használták, hogy megörökítsenek néhány kivételes természeti jelenséget.

Akkor is, amikor anyu épp üzleti úton van ( furcsa, hogy nem az apa ), akkor is tud segíteni az ifjú Juniornak a matekleckéjében FaceTime segítségével. A reklámot az Apple nagyon meggondolva adta ki, ugyanis megmutatja, hogy az Apple iPhone-t hogyan használhatják a felhasználók, hogy például mérjék az egészségi állapotukat…

Az Apple a reklámhoz társította a linket, ahol letölthetővé válik az összes – a reklámban feltűnő – alkalmazás. Ezt a linket itt láthatjátok:
http://www.apple.com/iphone-5s/powerful/?cid=www-us-yt-iph-ad-par

A reklám:

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.