Egy ausztrál fiatal, Sonny Dickson tweetjére hivatkozva – aki tavaly az iPhone 5S és iPhone 5C alkatrészeit szivárogtatta nekünk – az Apple új Lightning kábelének USB része mindkét oldalról használható lesz. Miközben a következő generációs USB C csatlakozó is tudni fogja ezt, addig az Apple pár hónapon belül elkészül a kábellel.

Apple's new Lightning cable could be reversible on both endsAz Apple úgy tervezte meg ezt a kábelt, hogy a tűket sokkal vékonyabbra csinálta, ezáltal mindegy lesz, hogy fejjel lefelé dugjuk-e be a kábelt. Úgy tudjuk, hogy ennek kifejlesztése teljes mértékben az Apple érdeme, nem pedig más, harmadik fél által tervezett darab. Talán a szeptember 6-án bemutatásra kerülő 2db iPhone 6 is már ezzel az USB kábellel lesz ellátva. Képzeljétek el, hogy mennyivel egyszerűbb lesz az életünk, ha nem kell figyelni a helyes irányra…

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.