Ming-Chi Kuo, a KGI Scurities elemzője újabb érdekes tényt vetett fel. Hiába volt nagy sikere az iPhone X-nek világszerte, szerinte nagy valószínűséggel az Apple leállíthatja annak gyártását.

Nem volt zökkenőmentes az iPhone X indulása, hiszen az Face ID technológia miatt csúszott a megjelenés, illetve a készlethiány is probléma volt. Sokan azt várhatják, hogy amint kijön egy újabb iPhone, a jubileumi iPhone ára csökken, hiszen az Apple modellek ára jelenleg nem kifejezetten pénztárcabarát, azonban úgy tűnik, hogy nem fogja megérni első születésnapját.

Kuo azzal magyarázta az csúcsmobil gyártásának leállítását, hogy hiába talált gazdára közel 20 millió példány az első negyedévben, a kulcsfontosságú kínai piacon egyáltalán nem népszerű az iPhone X. Az oka ennek főként az előlap tetején elhelyezkedő sziget (angolul Notch) lehet, ami nem meglepő, hiszen a megjelenésekor rengeteg kritika érte emiatt az iPhone X-et. További ok lehet az ár is, hiszen felmerülhet a kérdés, hogy ár/érték arányban megéri-e az árát a készülék.

Kuo szerint az idei évben egy új, 5,9 hüvelykes iPhone X, valamint egy 6,5 hüvelykes iPhone X Plus érkezhet, Martin Hajek egy koncepcióképet is alkotott erről, amit fentebb láthattok. A pletykák szerint az Apple piacra dobhat még egy középkategóriás, 6,1 colos modellt is.

Szerintetek hogy alakul az iPhone X sorsa?

Hirdetés
FORRÁSRedmond Pie
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

1 hozzászólás

Comments are closed.