A legutóbbi pletykák alapján a jövő évi iPhone, melyet a média iPhone 8 néven emleget (10 éves lesz az iPhone, így számítunk a 7S kihagyására) három méretben fog érkezni.

Lesz egy 4.7 inches, egy 5.5 inches és a legnagyobb pedig 5.8 inch lesz, ami az eddigi legnagyobb kijelzőjű iPhone lesz (ha igazak a hírek). Arról is szólnak a hírek, hogy több OLED beszállítóval is egyezkedik az Apple, azonban most úgy hírlik, hogy a Samsung Display lesz a kizárólagos beszállító.

iPhone 8 koncepció

Minden 2017-es iPhone AMOLED kijelzővel érkezik? – csillan fel az emberek szeme…NEM! Mivel az iPhone-ok körében ez egy „új” technológia lesz, ezért elvileg csak a legnagyobb (és valószínűleg legdrágább) modell kapja csak meg az AMOLED panelt, a 4.7 inches és az 5.5 inches variáns marad az LCD-nél. Meg sem lepődünk.

De hogy megérje a kisebb modellekre is váltani, elvileg teljesen üveg házat fognak kapni, így megnyílik a lehetőség a vezeték nélküli töltésnek. Az új készülékek 10 nanométeres A11-es chippel büszkélkedhetnek majd, viszont arról nincs hír, hogy ívelt lesz-e az új iPhone kijelzője.

Egyelőre ezek még csak pletykák, szóval ez még bőven változhat.

Hirdetés
FORRÁSTechTimes
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.