Ha Apple, akkor mostanság csak az iPhone 8 és az iOS 11 vana központban. Korábban olyan hírek jelentek meg, hogy az Apple nem folytatja az iPhone SE fejlesztését, és nem lesz SE 2. Ezt többek között Ming-Chi Kuo jelentette ki, pontosabban azt, hogy 2017 első felében nem lesz semmi féle újítás SE vonalon, ebben igaza is lett, azonban nem kizárt, hogy a második félévben nem újít az Apple.

Az iPhone SE a gyártó egyik legsikeresebb telefonja, rengetegen választják az ára miatt, illetve a tudása miatt, hiszen nagyon jó ár/érték aránnyal bír. A jelenlegi kijelentés egyébként  Mickaël Bazoge-től származik, aki elmondta, hogy az információ egy új forrásból származik bizonyíték nélkül, de a forrást megbízhatónak gondolja.
Mindenesetre érdekes lenne ha az Apple augusztusban kiadná az új iPhone SE-t. Egy biztos: az iOS 11 ősszel érkezik, valamint az új iPhone vagy iPhone-ok is.

Hirdetés
FORRÁSÜberGizmo
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: