Nem csak az Oppo leányvállalata a Realme, de az anyacég is keményen dolgozik, hogy minél több vevőt szerezzen. Az Oppo Reno 2 pedig augusztus 28-án egy Új-Delhiben megrendezett eseményen fog hivatalosan bemutatkozni.

Oppo Reno 2A fent látható képet az Oppo töltötte fel a készülék hivatalos oldalára hibából, jóval idő előtt. Azóta meg is szűnt a szóban forgó oldal. A vállalat már jelezte a rajongók számára, hogy az új készülék 20x zoom képességekkel fog rendelkezni. A fenti kép szerint 4 kamerára számíthatunk a hátlapon, az előlapon pedig marad a cápaszárny mechanizmussal rendelkező szenzor szelfizésre.

A cég által megosztott promóvideón pedig a stabilizáláson van a fő hangsúly, és ha hihetünk a videónak, eléggé jól sikerült a végeredmény. Az elektronikai és optikai stabilizálás együttes eredménye lehet a fent látható végeredmény. Amit még tudni vélünk, hogy 20 wattos VOOC 3.0 töltéssel jön és 5G-s hálózatokra is fel tud majd csatlakozni az Oppo Reno 2.

Magyarországon egyelőre még nem vásárolhatóak meg hivatalos forgalmazásban az Oppo készülékei, de már több európai országban is kaphatóak, így van rá esély, hogy előbb vagy utóbb nálunk is felbukkanjon egy-két készülékük.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!