Augusztus 28-án jön a Realme GT5, a gyártó a Webio oldalán jelentette be a bejelentés dátumát. Az új szériával ünneplik a gyártó ötödik évét az iparágban, valószínűleg csak a sima GT5 érkezik, a Pro pedig jövőre jöhet.

Jövő hétfőn nem csak a GT5, hanem a Realme Buds Air 5 is bemutatkozik. A telefon Snapdragon 8 Gen 2-vel érkezik, ez már biztos, a többire pedig pletykák alapján tudunk következtetni.

Augusztus 28-án jön a Realme GT5 - illusztráció

A kamerasziget a GT Neo6 kiszivárgott képein látottakhoz hasonlíthat, amihez hasonlót már a OnePlus 10 és a Galaxy S21 széria esetében is láthattunk.

A Realme Buds Air 5 fülhallgató 50 dB-s aktív zajszűréssel érkezik, amit már a Pro változat elhozott egyszer. A promóciós anyag 4 000 hertzes UW zajcsökkentésről is szól, mely frekvencia az emberi hallás tartományán belül helyezkedik el, így elképzelhető, hogy az új Buds képes lesz elválasztani az emberi hangot a környezeti hanghatásoktól.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.