Az ASUS pár napja mutatta be legújabb készülékeit, köztük a ZenFone 3 Deluxe-t. Az eredeti specifikációk alapján a készülék Snapdragon 820-as chipsettel érkezik. Viszont ma kiderült, hogy a Fülöp-szigeteken és vélhetően egyéb piacokon is, mint India, a készülék Snapdragon 823-mal kerül fel a boltok polcaira.

A Snapdragon 823 chipset eredetileg a Galaxy Note 6-ban debütált volna. A chip 4 db Kyro magot tartalmaz, melyeknek maximális órajele 3 GHz (szemben a Snapdragon 820 max. 2.2 GHz-re képes). Mind a két chipset 8 GB LPDDR4 RAM memóriát támogat maximálisan.

Az erősebb chipsettel ellátott ZenFone 3 Deluxe augusztusban fog megjelenni a kijelölt piacokon 5.7 inches Gorilla Glass 4-es üveggel ellátott Super AMOLED kijelzőjével, melynek 1080p felbontása lesz, a pixelsűrűség pedig 386ppi. A készülék belső tárhelye 64 GB lesz, míg az operatív memória 6 GB. Akiknek pedig ez nem lenne elég, a tárhely bővíthető 128 GB-ig MicroSD kártyával.

ASUS ZenFone 3 család
ASUS ZenFone 3 család

A készülék hátlapján 23 megapixeles Pixelmaster kamera található, mely egyaránt támogatja az OIS-t, az EIS-t, a PDAF-t és a HDR-t. Az előlapi kamera 8 megapixeles széles látószögű lencse a tökéletes szelfikért. Ujjlenyomatszenzorral és 3000 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik a telefon, valamint a gyors újratöltésért a Qualcomm Quick Charge 3.0 felel. A fedélzeten Android 6.0 található a ZenFone saját ZEN 3.0 felhasználói felületével.

A készülék Titanium Gray, Glacier Silver és Sand Gold színekben lesz elérhet, valamint körülbelül 499$-ba kerül, ami ÁFA-val itthon ~185.000 Ft-nak felel meg.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.