Az ASUS ma bemutatta a COMPUTEX keretein belül legújabb átfordítható laptopját, mely egyúttal a világ legvékonyabb ilyen számítógépe, megjelent a ZenBook Flip S.

Az ASUS ZenBook Flip S mindössze 10,9 milliméter vastag, összehasonlításként a HP Spectre x360 13,8 milliméter, míg az Apple MacBook Air 17 milliméter. Zsanérozásának köszönhetően a ZenBook Flip S 13,3 hüvelykes kijelzője teljesen átfordítható és mindössze 1,1 kg, könnyebb mint a fent említett két notebook.

Az új gépet ujjlenyomat-olvasóval és 4K kijelzővel is ellátták, valamint teljesen támogatja a Windows Inket – a Windows 10 érintőceruza használatát biztosító funkcióját.

Az ASUS természetesen felszállt az USB-C vonatra, ugyanis két ilyen portján keresztül lehet tölteni és adatot továbbítani. A teljesítményről egy 7. generációs Intel Core i7-7500U processzor és 1 TB PCIe SSD gondoskodik és az ASUS szerint az új hűtési megoldásnak köszönhetően nem lesz gond a melegedéssel.

Árról és megjelenésről egyelőre még nincs hír.

Hirdetés
FORRÁSASUS
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.