Hirdetés

Apple Watch Series 8

A pletykák egészen pontosak voltak, hiszen három Apple Watch-ot jelentett be a kaliforniai cég. Az Apple Watch Series 8 külsőre kísértetiesen hasonlít a Series 7-re. Csillagfény, éjfekete, arany és ezüst színű tokkal érkeznek az okosórák és számtalan óraszíjjal lesznek kaphatóak. Az eddigi egészséggel kapcsolatos adatokat mérő szenzorok egy új hőmérséklet szenzorral bővülnek most ki, amit a női menstruációs ciklus még pontosabb követésére használnak. A csukló hőmérsékletéből az algoritmusoknak köszönhetően még több egészségünkkel kapcsolatos információt tudhatunk meg az Apple Watch Series 8 okosórával.

 

Természetesen az adatbiztonságra még nagyobb figyelmet fordítanak. A legújabb generációs Apple Watch már az autóbaleseteket is képes érzékelni és automatikusan értesíteni a sürgősségi egységeket. A 18 órás akkumulátor üzemidőt az új energiatakarékos üzemmóddal igyekeznek még hosszabbá tenni.

Ezentúl az Apple Watch is csatlakozhat a roaming szolgáltatásokhoz. Új Nike óraszíjak is érkeznek, ahogyan a hagyományos Hermés verzió is visszatér. 209 990 forintos kezdőáron, a mobilhálózatos verzió pedig 259 990 forintos áron rendelhető már most. Szeptember 16-tól lesz kapható.

Apple Watch SE 2

Sokak örömére az SE szériát is frissítik. Ezüst, éjfekete és csillagfény színekben érkezik, teljesen újrahasznosított alumínium tokban. Az új SE ugyanazokat a mozgásérzékelőket tartalmazza, mint a Series 8 és a Watch OS 9 legtöbb funkcióját használja majd. 129 990 forintos kezdőáron rendelhető meg az alap modell, a mobilhálózatos verzió pedig 154 990 forintért lehet megvásárolni a legkisebb méretében.

Apple Watch Ultra

A nyolcadik szériáig kellett rá várni, de végre megérkezett az Apple Watch Pro modellje, ami az Ultra nevet kapta. Titánium tok veszi közre a 49 mm-es kijelzőt. Plusz egy gombot is kapott narancssárga színben és a korona is masszívabb lett. Csak mobilhálózatos modell kapható majd belőle. Akár 38 órán át bírja szokványos használat mellett és 60 óráig is bírja az üzemidő alacsony töltöttségű módban, ami jelentős előrelépés a Series 8 modellhez képest. Az Ultra modellhez természetesen jár egy speciális óraszíj is titánium csattal, valamint egy állóképességi sportolóknak és úszóknak kifejlesztett óraszíj is kapható majd hozzá.

A strapabíróbb hardver és a hosszabb üzemidő a sportolóknak és a több napos túrázóknak jöhet jól. A GPS is sokat fejlődőtt, az L1 mellett az L5 GPS jeleket is támogatja a még pontosabb helyadatokért. A továbbfejlesztett iránytű segít megtalálni a helyes utat, ha eltévedtél volna túra közben. Új sztenderdeket értek el az Apple Watch Ultra esetén a búvárkodás területén is, így már hivatalosan is alkalmas búvárkodásra. Továbbá, egy új búvárkodás alkalmazással az órával még több kritikus információt tudhatunk meg. Plusz egy hangszóró is belekerült, amivel vészhelyzet szirénát is indíthatunk szükség esetén.

Az Apple Watch Ultra jelenti a széria legfejlettebb tagját, 419 990 forintos kezdőáron lehet megvásárolni szeptember 23-tól.

Hirdetés
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.