A Honor V10 bemutatása mellett a Huawei beszélt a jövőbeni fejlesztéseiről is. Az Apple nemrég bemutatta az iPhone X-et, amellyel használhatjuk az újdonsült Animoji funkciót, valamint szintén egyelőre csak az iPhone X-ben használható Face ID arcfelismerés.

A Huawei hasznosnak látva ezen funkciókat úgy döntött, hogy a jövőbeni készülékeiben alkalmazni fogja az Animojit, valamint a Face ID-t. A Face ID megoldásra a Huawei saját strukturált 3D szenzort épít majd a telefonok előlapjába. Ez a szenzor 10 másodperc alatt képes lesz 300.000 pontot felismerni az arcon. A feloldás körülbelül 0.4 másodpercet vesz majd igénybe (a home-gombos feloldás kb. 0.2 másodperc).

A Huawei az Animojit is szeretné a jövőben alkalmazni, azonban ez már egy fejlettebb technológia lesz az Apple jelenlegi megoldásánál. A rendszer részletesebb nyomonkövetést tud majd, valamint nyelvfelismerésre is képes lesz. Ezen technológiák a Honor V10-be még nem lesznek integrálva, nagy valósínűséggel a legközelebbi Huawei zászlóshajó, a P11 már tartalmazza majd.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. S aztán rájönnek a végén,hogy mindig a pin(+ujjlenyomat) kombó a legtutibb. Mivel azt nem tudják lemásolni sehogy ( ujjat azért biztos lehet,de a PIN a fejünkben van…)

Comments are closed.