Hirdetés

Antennagate, bendgate, már annyi komoly botrány érte az Apple-t, valahogy mégis mindegyikből sikerült ügyesen kikászálódniuk, csak néha kerülnek ezek elő megint. Nemrégiben az iPad Pro legújabb változatai láttak napvilágot, megújult külsővel, irtózatosan erős hardverrel, kétféle méretben. Az iFixit csapata már szétszedte ezeket, és finoman szólva is úgy fogalmaztak, hogy a szervizesek durván meg fognak majd szenvedni, ha javítani kell őket.

A JerryRigEverything csatornánál is vendégül látták a szupertabletet, ott pedig jó szokáshoz híven megkarcolták, öngyújtóval megmelegítették, majd megpróbálták meghajlítani. Azért csak próbálták, mert egy kis erőlködés után az iPad Pro úgy kettétört, mintha csak sima üveglap lett volna, egészen elképesztő látvány, hogy egy akár több mint félmillió forintos táblagép mennyire nem bírja a strapát. Mi lesz akkor, ha valaki hátizsákba pakolja és megnyomódik? Ezt mondják a videóban is, az a gond, hogy semmiféle merevítés nincs az „eddigi levékonyabb iPadben”, a mikrofonnál és az érintőtoll töltőcsatlakozójánál a leggyengébb a szerkezet. Az Apple feltalálta az összehajtható telefont? Aligha. De nem is ez az első eset, az iPad Air 2-nél is volt hasonló.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt