Nem szeretnél “sokat” rászánni egy iPad-re, de mégis szeretnél venni egyet? Nos az Apple gondolt ezekre a vásárlókra is, ugyanis vannak bizonyos darabok, melyek a gyártás során megsérültek, illetve használt vagy sérült darabok, amiket felvásároltak és ezeket felújítva olcsóbban értékesíti a cég a “hibátlan” termékekkel ellentétben.

Ami most kiemelendő, az az iPad mini és iPad 4 “akció”.

Az iPad mini eredeti kezdőára 329$, ehelyett akár 279$-ért, azaz megközelítőleg 63.000 Ft-ért is hozzájuthatsz egy 16GB-os modellhez. Ez természetesen a legolcsóbb, a többieket és természetesen ezt is az alábbi linken tekintheted meg: iPad mini

A negyedik generációs iPad eredeti ára 500$, ehelyett akár 419$-ért, azaz kb. 95.000Ft-ért is megvásárolhatsz egy 16GB-os modellt.
További modellek a linkre kattintva: iPad 4

Ezeket a készülékeket az Apple természetesen tesztelte, vadiúj akkumulátorokat kaptak a készülékek és 1 éves teljes körű Apple garancia jár hozzájuk.

Apple_IPad_Mini_1

Mindenképpen érdemes ezekre odafigyelni, így sok pénzt megspórolhatunk és ugyanolyan minőségi iPad-t kapunk, mintha egyenest a Store-ból vásárolnád.

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.