Különleges akcióval ünnepli első okostelefonja piacra dobást a OnePlus- az első száz vásárló, aki széttöri jelenlegi csúcskategóriás okostelefonját, és az erről készült videót elküldi a gyártónak, 1 dolláros, azaz átszámítva kb. 225 forintos áron juthat hozzá a OnePlus One okostelefonhoz.

A OnePlus One okostelefonba egy négymagos, egyenként 2,5 GHz órajelű Snapdragon 801 processzor került, 3 GB RAM társaságában. A telefon kijelzője 5,5 hüvelyk, FULL HD felbontással, és Gorilla Glass 3 védelemmel. A belső tárhely lehet 16, 32, vagy 64 GB, a szupergyors adatforgalomról pedig a 4G/LTE modem gondoskodik. A telefon kameráját egy 13 megapixeles Sony lencserendszer alkotja, és ezt a repertoárt bővíti az 5 megapixeles előlapi kamera. A megfelelő tápellátásról a 3100 mAh kapacítású akkumulátor tesz tanúbizonyságot. Csúcskategória lévén nem maradhat ki a Bluetooth 4.0, az NFC, és a Miracast tükrözőfunkció sem. A telefon pikantériáját mégis az operációs rendszere adja, hiszen az Android 4.4 alapú CyanogenMod 11S hajta meg a fent említett vasat. A CyanogenMod 11S előtérbe helyezi a biztonságot a TextSecure™ üzenet- titkosító szolgáltatással, illetve nagy hangsúlyt fektet a hangalapú irányításra is.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.