Hirdetés

Az új ColorOS 13 a májusban bejelentett Android 13 operációs rendszerre fog épülni.

Az OPPO bejelentette, hogy az augusztus 18-ára datált sajtótájékoztató keretein belül fogja leleplezni az új rendszer, a ColorOS 13 újdonságait. Az online eseményen ti is nyomon tudjátok követni az eseményt.

A ColorOS 13 vadonatúj dizájnt kapott és számos intelligens, valamint kényelmi funkcióval is rendelkezik. A rendszer a Google Material You-hoz hasonló testreszabási funkciókat is kínál és persze adaptálják az Android 13 biztonsági és adatvédelmi funkcióit, valamint a nagy képernyőkre való optimalizálást is. Ez áll a sajtóközleményben, ami egyelőre még sokat nem árul el. 

Elsőként az OPPO Find N és az OPPO Find X5 Pro készülékek fogják megkapni a ColorOS 13-at, utóbbi hazánkban is elérhető, de a közép- és belépőszintű okostelefonokra is elérhetővé teszik majd.

Az eseményt tehát augusztus 18-án, 13:00-kor a lent beágyazott streamen keresztül tudod követni:

Hirdetés
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.