Hirdetés

Egyre nagyobb az esély arra, hogy a Samsung Galaxy C10 lesz a gyártó első dupla kamerás telefonja, ami egy picikét a középkategóriás állóvizet bolygathatja majd meg. A készülék ráadásul a legújabb képek alapján Always On kijelzőt kaphat, amit egyébként már a Galaxy A és a Galaxy J sorozat legújabb tagjai is tudnak.

Valami hasonló lehet majd a C10 is (a képen a kínai Galaxy J7 2017-es variánsa látható)

Amit még lehet tudni a C10-ről: 6 hüvelykes, Full HD felbontású AMOLED kijelzővel kerül piacra, amit Snapdragon 660 chipset és elvileg 6 GB RAM egészít ki, méghozzá 64/128 GB-os adattárolóval karöltve.

A 14 nm-es rendszerchip mellé 4000 mAh-s akkumulátor, tehát feltehetőleg meglehetősen jó üzemidő párosul majd. A C10 ára a hírek szerint 450 euró lesz, tehát azért nem lesz egy olcsó modell.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

  1. Tényleg jó dolog megtudni valamit, csak a lényeget nem. Ha a cím azzal csábít, hogy ALWAYS ON KIJELZŐT KAPHAT A SAMSUNG GALAXY C10, akkor a cikkben miért nincs leírva mit is jelent ez? Gondoltam megtudok valami új technikai infót, erre csak annyit hogy nézzek utána mi is az. Szomorú! 🙁

Comments are closed.