Hirdetés

A modern világban sajnos rengeteg támadás éri a cégeket, az embereket, hiszen szinte már minden termék okosnak mondható a mosógéptől a lámpán át egészen a telefonokig. A biztonság azonban nem csak ebben az esetben fontos, hiszen a készülékek törékenyek, egy rossz mozdulat, és máris búcsút lehet inteni szeretett mobilunknak. Az AllCall pont erre koncentrál a Rio S esetén, ami az elődmodell Rióhoz képest háromszor erősebb üvegvédelmet kínál.

Az AllCall ezt három réteggel éri el, ami az 5,5 hüvelykes, HD felbontású, szélek felé egy picit íves kijelzőt védi a sérülésektől. Minden réteg erős acélkezelést kapott, az edzett üvegnek is hála a készülék így elvileg az 1,8 méteres magasságból történő leejtést is gond nélkül kibírja. A teherbírást segíti a fém keret és a unibody kialakítás.

A unibody külső védi az akkumulátort, hiszen nincsenek illesztési hibák, ahol esetleg a kosz bejutna az alkatrészekhez. A strapabírást többféle módszerrel tesztelte a gyártó, például egy 2 tonnás Land Roverrel is keresztül mentek a telefonon, ami különösebb gond nélkül bírta a kiképzést.

A társaihoz képest sokkal ellenállóbb AllCall Rio S megfelelő teljesítményt nyújt a belépőszintű telefonok között, hardveres téren MediaTek 6737 processzorra, 2 GB RAM-ra, 16 GB-os adattárolóra számíthat az, aki a gyártó újdonságát vásárolja. A plusz szolgáltatások közé tartozik a két darab hátlapra helyezett kamera (8+2 megapixel), valamint a 3200 mAh-s akkumulátor, ami akár két napos üzemidőt is lehetővé tesz.

Az AllCall Rio S-ről több információt ezen a weboldalon találhattok, érdemes vetni rá egy pillantást.

~Szponzorált cikk

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.