A MIUI egyike azon felhasználói felületeknek, ahol az iOS-hez hasonlóan minden alkalmazás a főoldalakon kap helyet.

A MIUI Launcher Xiaomi telefonokra telepíthető legújabb verziójában viszont úgy tűnik, hogy ez megváltozik. Végre a MIUI-t használók is kapnak alkalmazástárat!

Mostanában a legtöbb gyártó egy gesztusvezérléssel előhozható alkalmazástárat használ, de a MIUI maradna a hagyományos, középen elhelyezett gombnál. Az alkalmazások betűrendben láthatóak és lefelé kell görgetni, ha a többit is látni szeretnénk.

Ezen kívül egy, még az Android 7.0 Nougat operációs rendszerben bemutatott funkció is bekerül, mely az appok egyes funkcióihoz kínál gyors indítást. Ilyen például a Play Áruház ikonját hosszan nyomva előhozható Saját Alkalmazásaim gomb, amire rábökve egyből az adott menübe kerülünk.

A launcher ezen változata még béta állapotban van, így nem ajánljuk letöltését! Ha mégis nagyon szeretnél alkalmazástárat a telefonodon, a POCO Launchert vagy más alkalmazásindító letöltését javasoljuk inkább.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.