Újabb információk láttak napvilágot a Samsung új zászlóhajós termékéről. Fény derült a Samsung Galaxy S8 és S8 Plus méreteire.

A sematikus rajzon láthatók a Galaxy S8 méretei: 140.14mm x 72.20 x 7.30 mm. Ezek azt mutatják, hogy valamivel vékonyabb és rövidebb lesz a készülék, mint a Galaxy S7, de szélesebb annál. Az is nagyon jól látszik, hogy ennek ellenére a kijelző sokkal nagyobb lesz a keskenyebb kávák miatt.

A Galaxy S8 Plus paraméterei 152.38 x 78.51 x 7.94 mm. Ez alapján kicsivel magasabb és szélesebb, mint az S7 Edge, képernyőmérete várhatóan 6,3″ lesz. Igen, szélesebb telefont kapunk majd mint az előd esetében, azonban az alsó és felső perem vékonyabb lesz, ha a tervrajzok az igazat mutatják.

Noha a képeken microUSB portot láthatunk, szinte biztos, hogy USB-C csatlakozót fog kapni a Galaxy S8. A rajzok egy tokgyártótól származnak, melyeket a GSMArena szerzett meg. Mindenki a kijelzőméret alapján ítéli meg egy készülék fizikai méretét, de fontos megjegyezni, hogy ott van még a kávaméret is, ami ha kicsi, akkor szinte azonos fizikai méretet kapunk eredményül, mint egy nagyobb kávákkal és kisebb képátlóval rendelkező modell esetében.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: