Van egy remek ötleted, de nincs hozzá tőkéd, hogy megvalósítsd? Akkor ajánlom figyelmedbe az Alcatel onetouch már egy éve sikeresen működő projektjét, a „Le Project”-t. 

Ennek a projektnek az a lényege, hogy a vállalat start-up cégeket von be a K&F (kutatás és fejlesztés) folyamataiba globális szinten. A világ minden tájáról lehet különféle projektekkel, ötletekkel pályázni, és ha van potenciál az ötletedben, akkor az Alcatel onetouch pénzügyi és koordinációs segítséget nyújt, hogy megvalósíthasd a terved.

Az elmúlt évben több start-up céggel bővült a Le Project és sikeres eredményeket ért el vele a telekommunikációs vállalat. Ezeket a projekteket akár az új fejlesztéseikben is elérhetővé teszik. Erre szeretnék mutatni nektek két videót, melyeknek főszereplői az ePawn és az Ayotle. Mindkettő francia származású start-up és ötletük elnyerte a bírák tetszését.

Szeretnénk ösztönözni a magyar ötletgazdákat is, hogy ha csak annyi a gond, hogy nincs elég tőke az ötlet megvalósításához, akkor érdemes megpályázni a Le Project-t, hisz ez egy nagyszerű lehetőség, hogy az ötlet valósággá és később persze profittá váljon. A projektnek pont az a célja, hogy a kisebb start-up cégeknek erőforrásokat biztosítson az ötleteik megvalósításához. Aki megpályázza ezt a projektet, nem veszíthet semmit, csak nyerhet, ha elfogadják a pályázatát.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.