Az Alcatel tegnap bemutatta legújabb Androidos okostelefonját, mely a OneTouch Flash 2 nevet kapta. Nevéből adódóan következtethetünk arra, hogy volt egy elődje ennek a készüléknek, melyet 2014-ben mutatott be a vállalat.

Az Alcatel OneTouch Flash 2 Android 5.1 Lollipop-t futtat, specifikációit tekintve 5″-os 720 x 1280 pixel felbontású kijelzővel, 64 bites, 8 magos MTK6753-as processzorral (1,3 GHz órajel), 2 GB RAM memóriával, 16 GB natív tárhellyel, MicroSD bővíthetőséggel, valamint 3000 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik. További fontos infó a készüléket illetően, hogy LTE képes és dual Sim-es, tehát egyszerre két kártyát képes fogadni.

Alcatel-OneTouch-Flash-2-announced-06

Az új készülékben egy 5 megapixeles előlapi kamera található, amit az Alcatel “Profie Cam”-nak becézett el. Kapunk hozzá egy LED villanót is az előlapra, valamint gesztusvezérlési funkciókat is. A hátlapon egy 13 megapixeles Samsung ISOCELL kamerát kaptunk f/2.0 rekeszértékkel, mélységérzékelővel és autófókusszal. A hátlapi kamerát körbevevő zöld körnek nincs más szerepe, minthogy zöld legyen, nincs semmilyen funkcionalitása. Ez a zöld szín az Alcatel állítása szerint a OneTouch Flash termékcsalád új színe.

Alcatel-OneTouch-Flash-2-announced-04 Alcatel-OneTouch-Flash-2-announced-05

Azt szinte nem is kell mondani, hogy az Alcatel OneTouch Flash 2 ára nem lesz eget rengetően magas, noha a vállalat még nem publikálta a pontos árat. A készüléket első körben (még ebben a hónapban) a következő országokban lehet megvásárolni: India, Indonézia, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Thaiföld és Vietnam.

Az Alcatel OneTouch Flash 2 két színben lesz kapható:

Alcatel-OneTouch-Flash-2-announced-08

Alcatel-OneTouch-Flash-2-announced-07

Forrás: PhoneArena

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.