Hirdetés

Az ASUS ROG Zephyrus G14-e egy kifejezetten népszerű gép, ugyanis a kompakt, visszafogott, de azért gameres dizájn mellett erős hardverrel is rendelkezik. A gyártó már pár alkalommal együtt dolgozott a híres DJ-vel, ennek újabb példája a most bejelentett Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition.

Az ASUS elmondása szerint a gép ötvözi Alan Walker egyedi stílusát és a játékosok, valamint tartalomgyártók számára szükséges praktikumot és erőt. A laptop mellé egyedi elemek is járnak, a különleges csomagoláson kívül egy mini zenei készlet is jár hozzá.

A laptopban egy 8 magos Ryzen 9 5900HS processzor és egy NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti grafikus kártya található, ebből a szempontból nem különbözik a már piacon lévő G14-től. A Zephyrus G14 AW SE AniMe Matrix hátlappal, Spectre Blue színárnyalatban érhető el, ami ennek a gépnek a sajátja. Ezenkívül jár hozzá a ROG Remix nevű kiegészítő, ezzel a mintavevő egységgel a felhasználók 18 féle Alan Walker hangot szólaltathatnak meg.

Az ASUS ROG Zephyrus G14 AW SE (GA401QEC) a limitált kivitel miatt Magyarországon nem lesz kapható.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.