A Sony legújabb zászlóshajó az Xperia™ X szériában, a Sony Xperia™ XZ pár héttel ezelőtt az IFA-n mutatkozott be. Szeptember 13-tól, azaz tegnap óta előrendelhető a Telekomnál és az Extreme Digitalnál egyaránt. A Sony egy értékes grátisszal lepi meg azokat, akik október 5-e előtt rendelik elő az új készüléket. Minden előrendelő, aki október 5-e előtt rendeli meg, ajándékba egy 64 600 forint értékű Sony EXTRA BASS Bluetooth fejhallgatót kap.

kepernyofoto-2016-09-14-10-21-56Az Xperia™ XZ egyik nagy durranása a kamera, amely tripla érzékelő technológiával és öttengelyes stabilizációval rendelkezik. A készülék 5,2 colos kijelzővel, ALKALEIDO™ házzal rendelkezik.

További fontos funkciók az új okostelefonban:

  • 5,2 colos FHD 1080p TRILUMINOUS™ kijelző
  • 23 megapixeles elsődleges kamera, tripla érzékelő technológiával és öttengelyes képstabilizálással, amely 0.6 másodperc alatt képes készenlétből felvételi módba váltani
  • 13 megapixeles előlapi kamera, amely nagylátószögű objektívvel rendelkezik
  • 4K videófelvétel
  • 2,900mAh intelligens akkumulátor Smart cleaner-rel és Qnovo technológiával
  • Type-C™ USB csatlakozó
  • Mélykék, platina és ásvány fekete színválaszték

kepernyofoto-2016-09-14-10-24-51Telekom ajánlat
A Telekomnál való előrendelés esetében, legyen az akár havidíjjal vagy kártyafüggetlenül, az Extreme Digitaltól egy Sony EXTRA BASS Bluetooth fejhallgató jár ajandékba, melynek értéke 64 600 forint.

Az Xperia™ XZ LDAC és a Hi-Res Audio technológia nagy zenei élményt, mély basszus hangzást ad, valamint a vezeték nélküli fejhallgatónak köszönhetően nem kell az összeakadó zsinórokkal szenvedni.

Extreme Digital ajánlat:
Platinum színben
Ásványfekete színben
Mélykék színben

A készülék teljes leírását itt tudjátok elolvasni.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: