Az Acer bemutatta a legújabb csúcsmodell projektorát, a K650i-t. A termék FullHD felbontásban vetít nekünk a vászonra, hogy a lehető legszebb képet kapjuk vissza. A gyártó olyan kényelmi funkciókkal látta el a projektort, mint például ki tudunk vele építeni egy házimozi rendszert, így még élvezetesebbé téve szórakozásunkat. Különböző képjavító mechanizmusokat építettek bele, mint az Acer DynamicBlack, LumiSense+, ColorPurity+, ColorBoost 3D és a ColorSafe II és egy teljesen új innovatív technológiát a TI TRP DMD-t is, ezek segítségével a színek életre kelnek és gyönyörű képet kapunk.

A K650i képes okostelefonunkkal kommunikálni MHL segítségével és másodpercek alatt a telefonunk képernyője kint lesz a vetítővásznon, akár játszhatunk, videót nézhetünk, vagy prezentációt tarthatunk. (Opcionálisan kellhet vezeték nélküli dongle a vetítés megvalósításához.)

k650i-00

Kifejező vetítés

Az Acer K650i házimozi-alapra lett tervezve, így jobb szaturációt kínál, mint az átlagos ízzós versenytársak, ráadásul maximális minőségű NTSC teljesítményt kapunk. Az Acer ColorPurity+ ColorBoost 3D, ColorSafe II és a LumiSense+ technológiák a színekért fognak felelni és képkockáról képkockára fogják optimalizálni a színeket a fényviszonyokhoz képest. A DynamicBlack még kontrasztosabbá teszi a képet úgy, hogy szintén képkockáról képkockára állítja be a fekete árnyalatokat.

Elsődleges konklúziót nézve a K650i egyértelműen mozi élményt nyújt a maga 1080p-s felbontásával és a magas szaturációval, illetve 100.000:1 kontrasztarányt fogunk kapni, ami azért elég szép teljesítményt.

További nagyon jó tulajdonsága a készüléknek, hogy LED izzókat használ, így folyamatos lesz a fényerő nagyon hosszú használat esetében is. Nem tartalmaz higanyt, így halogén gázokat sem és azonnali ki- és bekapcsolással rendelkezik az izzók kímélése végett. Ez azt jelenti, hogy mivel ilyen magas minőségű eszközről beszélünk, közel 30.000 órás élettartam is elérhető vele.

Fokozott Használhatóság

A tényleg kompakt és kecses dizájn mellé olyan megoldásokat kínál az Acer, hogy igazából el is felejthetjük a kábeleket, HA az Acer vezeték nélküli dongle-ját használjuk prioritásban. Ilyenkor WirelessHD válik elérhetővé, így ha csatlakozunk a projektorhoz, a készülék még mindig 1080p FHD felbontásban fog dolgozni, valamint 60 Hz FHD 3D-re is van lehetőség és megint mindez vezetékek nélkül!
Maga a dongle fedlap alá rejthető, így nem lesz semmi kilógó elem a gyönyörű K650i-ből.
További csatlakozási lehetőségként Wi-Fi, Bluetooth a sok közül. A készüléknek alapból 4GB belső memóriája van, kettő darab 5W-os beépített hangszórót kapunk a hangzás érdekében DTS támogatással és Acer True Harmony-val. Egyszóval nincs szükség semmiféle külső „segítségre”, hogy egy jót szórakozzunk vagy éppen előadást tartsunk.

K650i_gallery_06

Rugalmas telepíthetőség, környezetbarát funkcionalitás

Az Acer K650i-t a HiddenDongle dizájn az Install Pack csomag, azonnali ki- és bekapcsolás valamint a minimális kábelezés miatt annyira könnyű felszerelni illetve elhelyezni, hogy szinte bárhova rakhatjuk. Az eszköz magától próbálja első körben javítani a vetítési felület egyenetlenségeit és optimalizálni azt, de természetesen van manuális finomhangolhatósági opció benne, ha esetlegesen nem lennénk megelégedve a K650i munkájával. A LED izzók miatt nem kell hűteni mielőtt kihúznánk a hálózatból, így fizikai károsodás aligha érheti a készüléket.

Az Acer EcoProjection akár 90%-kal is csökkentheti az áramfogyasztást. Az Acer ExtremeEco technológia miatt képesek vagyunk akár 30.000 óra élettartam időt is kicsikarni az izzókból, így időt és pénzt takarítunk meg.

Melanie Tarpey, az Acer senior igazgatója elmondta:

“A K650 kiemeli azt az irányvonalat, amelyet folyamatosan próbálunk becsempészni LED projektorainkba, mellyel a házimozizás újraértelmezett megközelítésben talál a felhasználókra. Tökéletes audiovizuális élményt nyújtva, olyat, amelyet egy átlagos projektor sosem tudna adni. Az Acer-nél mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb termékeket szállítsuk a vásárlóknak, míg a költségek csökkentése, a sokoldalúság és mobilitás is fontos szempont, akárcsak a vezetékmentes és plug and play tulajdonságok, meghosszabbított élettartammal, csökkentett áramfogyasztással. A K650i tökéletes példa minderre, s az imént felsoroltak jól demonstrálják, mennyi értéket hordoz a termék. Ez a kitűnő projektor alkalmas arra, hogy a felhasználók megvalósítsák otthoni házimozis elképzeléseiket.”

 

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt