Hirdetés

A számítógépházairól és megbízható hűtőrendszereiről ismert Zalman, számos újdonsággal készül az év egyik legnagyobb szakmai kiállítására. Az idei Computex kiállítás június 4-én kezdődik és június 7-ig tart. A Zalman standja a Taipei Nangang Kiállítási Központ 1. csarnokában (4F Nemzetközi Kiállítók Területe) lesz megtekinthető.

A látogatók sok meglepetés mellett megismerkedhetnek a Zalman legújabb hűtőivel, tápegységeivel, számítógépházaival és perifériáival, amelyek közül sok termék első alkalommal a Computex 2024-en debütál.

A Zalman lehetőséget biztosít az érdeklődők számára, hogy külön találkozókat szervezzenek a vállalat képviselőivel az esemény során. Az érdeklődők a QR-kódban található címre küldhetik el üzenetüket, amelyben röviden bemutatják cégüket, megadják a preferált időpontot és javasolják a találkozó helyszínét. A Zalman nagy örömmel várja a partnerekkel való találkozást.

A Zalman-ról

A dél-koreai Zalman 1999 óta vezető szerepet játszik a számítógépes komponensek és kiegészítők gyártásában. Termékkínálatában megtalálhatók a kiváló minőségű CPU és VGA hűtőrendszerek, számítógépházak, tápegységek és különböző perifériák.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.