Hirdetés

Azt már rég tudjuk, hogy a Xiaomi szeptember 19-én a kínai Csengtuban mutatja be a Mi 8 Youth” névre keresztelt változatát, ma pedig utalásokat tettek arra, hogy egy másik készülék is érkezhet, ami valószínűleg a már kiszivárgott, képernyőbe épített ujjlenyomat-érzékelős „Fingerprint” módosulat.

Mi 8 Youth Edition

Egy múlt héten bemutatott előzetesben már felbukkant ez a készülék arany színben. Néhány kisebb változtatáson kívül a Xiaomi ugyanazt pakolja ebbe a készülékbe is, mint a „Youth”-ba, ami időközben már előrendelhető lett több online webáruházban is.

Azt még nem tudni, hogy színeket illetően a „Fingerprint” is színátmenetes hátlappal érkezik-e, de a Xiaomi részéről megfontolandó lenne ilyeneket is felsorakoztatni a repertoárban. A telefonokkal együtt – ha lehet hinni az előzetes információknak – érkezik egy limitált kiadású okos karkötő is.

Mi 8 Youth Edition

Ezenkívül elhintettek még olyanokat is, minthogy a „Youth” 6,26 hüvelykes képátlóval és Full HD+ felbontással bír majd. Memóriát tekintve három kapacitás közül választhatnak majd a vásárlók: 4/32 GB, 6/64 GB vagy 8/128 GB.

A hátlapon 12+12 megapixeles dupla kamerát, az előlapon pedig 24 megapixeles szelfikamerát találunk majd. 3250 mAh kapacitású akkumulátort hordoz majd és képes lesz a gyorstöltésre is. Körülbelül 290$-ra (kb. 80.000 Ft) lövik be a kezdő árakat. Hasonló specifikációkkal érkezhet a „Fingerprint” kiadás is.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.