Az Apple iPhone-ok sosem voltak olcsók, de az idei modellek árazásának hallatán talán még az almás fanatikusok sem tudnak ész érveket felhozni a csupán apróságokban előrelépő telefonok láttán. Hogy mégis miről van szó, arra a Xiaomi világított rá kőkeményen, hiszen ők is kiadtak egy XR, XS és XS Max ajánlatot, csak ezek csomagok, és nem csak egy eszközt tartalmaznak.

Szóval a 2018-as iPhone XR árán a Xiaomi egy 6/128 GB-os Mix 2S-t, egy 12,5″-es Mi Notebook Airt (8/256 GB), valamint egy Mi Band 3-at és egy Bluetooth fülhallgatót pakol a vásárlók szatyrába.

Az XS pakk még durvább, ebbe már egy 8/256-os Mix 2S, egy 13,3″-es Mi Notebook Air, valamint egy Mi Band 3 és egy Bluetooth füles is belefért.

A kést az XS Maxszal forgatja meg az Apple-ben a Xiaomi, hiszen egy ilyen csomag megkaparintásával már egy Mi 8-cal (8/128 GB), egy Mi Notebook Próval (MX150 GPU-val), egy Mi Band 3-mal, valamint egy jobbfajta Bluetooth headsettel lesz gazdagabb az újdonsült tulajdonos.

Most már érti mindenki, miért arcátlan az Apple árazása?

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt