Tegnap, azaz 2015. november 9-én New Yorkban a TAG Heuer, az Intel Corporation és a Google bemutatta a svájci luxusóra-gyártó által készített TAG Heuer Connected okosórát. Az okosóra az Intel technológiájára épül, amely tökéletesen kihasználja azt, amit az Android Wear kínálni tud.

A TAG Heuer okosórát az LVMH Toronyban megrendezett sajtótájékoztatón mutatta be Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke, Brian Krzanich, az Intel Corporation vezérigazgatója, valamint David Singleton, a Google Android Wear műszaki igazgatója.

SAR8A80.FT6045 TH CARRERA CONNECTED MOOD PACKSHOT 2015 - DIAL OFF_small

„Az Intel lenyűgöző felhasználói élményt kínál a hálózatba kapcsolt okos technológia révén. A TAG Heuerrel és a Google-lel együtt olyan lenyűgöző, intelligens és funkcionális termékeket alkotunk, amelyek a számítástechnika legfrissebb újításait több mint egy évszázados órakészítési tapasztalattal, időtlen esztétikai kialakítással és a legmagasabb minőséggel párosítják.” – nyilatkozta Brian Krzanich.

„A Google a Google Searchtől kezdve egészen az okosórákig bezárólag mindig arra törekszik, hogy a megfelelő információt a megfelelő időben és a megfelelő helyen biztosítsa a felhasználók számára. Az Android arról szól, hogy miként tudjuk ezt a hasznos tapasztalatot a világszerte használt eszközök tulajdonosai közül minél több számára biztosítani. Az Android Wear alapú TAG Heuer Connected okosóra egy olyan luxusóra, amely nem csak lenyűgözően néz ki, de rendkívül hasznos is. Örömünkre szolgál, hogy a TAG Heuerrel és az Intellel együtt mutathatjuk be.” – mondta David Singleton.

„Rendkívül büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk az első Connected okosóránkat, amely 150 évnyi történelmet foglal keretbe, és vetít a jövőbe. A TAG Heuer Connected okosóra nem pusztán a jövőhöz, hanem egyenesen az örökkévalósághoz való csatlakozás eszköze.” – nyilatkozta Jean-Claude Biver.

SAR8A80.FT6045 TH CONNECTED MOOD PACKSHOT 2 DIAL ON LOW DEF

Az órát egy Z34XX-as Intel® Atom™ processzor működteti, amely természetesen Android Wear platformra épül. Az okosóra képes audio streamelésre, Bluetooth és Wi-Fi csatlakozásra, illetve lehetővé teszi az Android Wear operációs rendszer funkciójának teljes használatát.

A TAG Heuer 4GB memóriával rendelkezik és ami sokak számára fontos, hogy vízálló. Egész napos használatot biztosít a legújabb generációs lítium akkumulátornak köszönhetően, valamint egy mikrofonnal is el van látva a Google hangirányítás miatt, illetve az óra zafír kristály érintőképernyővel van felszerelve.
A kronográf óra átmérője 46 mm, amelynek hátlapja, tokja és a pántjai ötvözetlen (Grade 2) titánból készültek. Fekete, valamint fehér, narancs, kék, piros, zöld és sárga színű szíjakkal tudjuk megvásárolni az órát.

TH-CW-Base1b+CAD_small

forrás: eMAG webáruház

Hirdetés
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: