Hírek szivárogtak ki azzal kapcsolatban, hogy a Samsung Display biztosítja a Huawei P30 és P30 Pro számára a kijelzőket. Korábban, a P20 Próhoz a BOE és az LG gyártotta az OLED panelt, a kínai mobilgyártó óriás részéről a gyártóváltás kérdése egyelőre nem megerősített.

Egyesek úgy vélik, hogy a Samsung által létrehozott gyártósor, valamint az AMOLED képernyők kifogástalan minősége felelős azért, hogy a Huawei őket választotta. Továbbá lehetséges, hogy a Huawei csak egy gyártót akar bevonni a kijelzőgyártásba, hiszen így többek között minimálisra csökkenhet a szivárgás kockázata, illetve egyetlen gyártó bonyolítaná le a teljes gyártási folyamatot.

Úgy tűnik, hogy idén nem csak a Huawei számára gyárthat a Samsung Display, korábbi pletykák alapján az Apple egy új, Samsung által gyártott AMOLED panelt fog használni a 2019-es iPhone-okhoz.

Hirdetés
FORRÁSSammobile
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: