A Samsung a Galaxy S6 óta két modellt mutatott be a flagship szériában. Volt egy sima „flat” kijelzős modell és egy Edge készülék mindkét oldalon ívelt kijelzővel. Igaz, hogy volt később egy Galaxy S6 Edge Plus is (mivel nem került EU-ba a Note5), viszont alapvetően a koncepció a sík és az ívelt kijelzős modell volt.

Ugyanez volt a Galaxy S7-nél is, itt már nem volt S7 Edge Plus, ugyanis az S7 Edge már nagyobb méretű lett, mint az S6 Edge. Egy kiszivárgott fotó alapján már biztosra vehető a változás, miszerint idén nem Galaxy S8 és Galaxy S8 Edge készülék lesz, hanem utóbbi helyett már Galaxy S8 Plus.

Miért? Egyszerű! Mindkét modell ívelt kijelzővel jön, így nincs értelme a nagyobbat is „edge” utótaggal ellátni. Ezt korábbi kiszivárgott fotók alapján is biztosra lehet venni, de természetesen akkor lesz minden tuti, amikor márciusban lerántják róluk a leplet.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.